La Canal Territori Turístic organitza visites guiades gratuïtes i segures per a conéixer l’interior de cadascun dels seus municipis

Post també disponible en: Castellano

En La Canal Territori Turístic tornen les reeixides visites guiades per a conéixer en profunditat, amb totes les comoditats i de manera segura, cadascun dels seus secrets, tresors i patrimoni cultural i natural. 

A partir del dissabte 4 de setembre i fins al diumenge 19 de setembre, s’han programat visites guiades específiques per als municipis de Quesa, Navarrés, Bicorp, Anna, Estubeny, Millares, Chella i Bolbaite. Amb una còmoda reserva prèvia, a través de la web: https://www.lacanalturismo.com/entradas/ o en el telèfon 962 256 142 qualsevol persona o família pot reservar la seua plaça gratuïta per a conéixer a fons un patrimoni natural i cultural impressionant, a pocs minuts de la ciutat de València. 

Aquestes visites guiades, organitzades pel Departament de Turisme de la Canal de Navarrés, pretenen donar a conéixer les grans meravelles de la zona, de manera còmoda, sense aglomeracions, amb tot el detall i atenció cap als visitants. I, fonamental en aquests temps, de manera totalment segura. Les visites són especialment recomanables per a famílies, amics, grups de visitants o qualsevol persona que vulga conéixer en profunditat qualsevol dels municipis de la Canal de Navarrés. 

Però per a això és necessari reservar plaça prèviament, per la qual cosa la Canal Territori Turístic ha posat en marxa els seus canals de comunicació perquè siga el més còmode possible per als visitants. Per això, i pel fet que els grups de les visites guiades són amb un aforament limitat, es recomana reservar les mateixes amb la major anticipació possible. Cada reserva, serà confirmada a través de correu electrònic i es detallarà el punt de trobada, l’horari, i tots els detalls necessaris per a gaudir de la visita. 

A través de les visites guiades pots conéixer la naturalesa i els municipis de la Canal de Navarrés. Municipis que tenen un aspecte impressionant, amb tresors patrimonials, culturals i naturals que sorprendran els seus visitants. Cal tindre en compte, que només s’organitza una visita guiada per municipi, per la qual cosa l’oportunitat de visitar-los de la mà d’un dels experts informadors turístics de la Canal, és una cosa que no ha de deixar-se passar per alt.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*