La Comunitat Valenciana registra 184 nous casos positius de coronavirus

Post també disponible en: Castellano

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut aquest matí per actualitzar la informació sobre la incidència de l’coronavirus a la Comunitat Valenciana i hi ha 184 nous casos positius, que eleven a 1.105 el total de casos positius, dels quals 378 es troben ingressats a l’hospital i 71 d’ells a l’UCI.

Dels 184 nous casos positius, 45 es troben a la província de Castelló, 34 a la província d’Alacant i 105 a la de València.

Per províncies, el nombre total de casos positius és de 104 a la de Castelló (36 hospitalitzats, 4 d’ells a l’UCI); 372 a la d’Alacant (151 hospitalitzats i 24 d’ells a l’UCI), i 627 a la província de València (191 hospitalitzats i 43 d’ells a l’UCI).

A més, hi ha 2 casos no assignats encara perquè s’estan comprovant les seves dades. El nombre de professionals sanitaris que han donat positiu en total és de 180.

D’altra banda, la consellera ha lamentat el fet que s’hagin produït fins al moment un total de 33 morts a la Comunitat Valenciana: un a la província de Castelló, 15 a la de València i 17 a la d’Alacant.

A el mateix temps, ha anunciat que, fins a les 20 hores d’aquest dijous, s’han donat un total de 20 altes, és a dir, 20 persones s’han curat: una a la província de Castelló, 7 a la d’Alacant i 12 a la província de València.

Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 5.532. A més, al número 900 s’han atès des que es va posar en marxa més de 28.600 trucades. Així mateix, el ‘autotest’ habilitat a la web de la Conselleria per a persones amb dubtes ha rebut més de 1.850.000 visites.

Finalment, la consellera ha actualitzat les dades respecte a les residències de gent gran. A la província d’Alacant hi ha una residència intervinguda i quatre sota vigilància de la Conselleria. A la de Castelló també hi ha una sota vigilància i, en la de València, hi ha una intervinguda i dues més sota vigilància.

Tota la informació actualitzada: consultar aquí.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*