La Diputació ajudarà a Buñol després del derrocament que va obligar a desallotjar a 12 famílies en la zona del castell

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldessa, Juncal Carrascosa, es reunix en seu provincial amb el president Gaspar, que es compromet a contribuir en la reconstrucció de l’entorn afectat pel despreniment

President i alcaldessa continuaran parlant una vegada s’estudie la viabilitat tècnica dels treballs i la fórmula adequada per a subvencionar esta actuació imprevista i de caràcter extraordinari

La Diputació de València ajudarà a Buñol a reconstruir la zona afectada pel derrocament del passat 30 d’agost, després d’una forta tempesta que va obligar a desallotjar a 12 famílies de sis habitatges a l’entorn del castell. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, s’ha compromés amb l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, al fet que la Diputació serà part de la solució a este problema “imprevist i de caràcter extraordinari” una vegada determinen els tècnics els treballs a realitzar i el seu cost.

L’alcaldessa, per part seua, valora molt positivament la predisposició del president Gaspar i completarà la seua ronda de reunions amb la resta d’administracions per a valorar els danys patits després del despreniment i aconseguir el suport estatal i autonòmic amb vista als treballs de reconstrucció. En este sentit, Toni Gaspar ha avançat a Juncal Carrascosa que la Diputació “arribarà on no ho facen la resta d’administracions, encara que abans cal esperar que es pronuncien els tècnics i després s’estudiarà la millor fórmula possible per a ajudar a Buñol”.

En estos moments, els tècnics contractats pel consistori estudien les diferents opcions per a rehabilitar la zona afectada i retornar la normalitat a les famílies dels sis habitatges danyats per l’ensulsiada del mur a l’entorn del castell, en el centre històric de Buñol. Una vegada avaluats els danys, definits els condicionants tècnics del projecte i fixat el seu cost, la Diputació estudiarà la fórmula oportuna per a col·laborar en la solució a este “problema de gran magnitud i de caràcter extraordinari”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*