La Diputació de València presenta una proposta per a solucionar la congestió de tràfic en el pont i la rotonda de Loriguilla

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Loriguilla i president de l’Associació de l’Eix A3, Sergio Alfaro, junt amb l’alcalde de Riba-Roja de Túria, s’ha reunit este matí amb el diputat d’Infraestructures i Carreteres, Rafael García, per a conéixer la nova proposta que ha realitzat la Diputació de València per a descongestionar el tràfic del polígon industrial de la zona i dels accessos a l’A3 i l’A7.

La Diputació, encara que contempla més solucions, aposta més fermament per eliminar la glorieta actual de La Reva i desplaçar-la direcció Loriguilla, situant-la davall del pont. D’esta manera, els vehicles que es dirigan a Loriguilla ho faran per damunt del pont i aquells que es desplacen a la Reva o al sector industrial, per davall, travessant la rotonda. Amb esta acció es millorarà el flux del Residencial La Reva i el polígon i s’habilitaran nous accessos i eixides al sector 12 i 13 del polígon industrial. A més, esta proposta es veuria complementada per la construcció del Pont de Va belar, amb accés directe a l’A3, el projecte de la qual eixirà a licitació en breu.

Rafa García s’ha compromés a reunir-se novament amb l’Associació de Municipis de l’Eix A3 en un termini d’un mes per a perfeccionar la solució definitiva que posarà fi a este problema. Paral·lelament, està prevista una reunió el pròxim 15 d’octubre amb el Ministeri de Foment.

L’alcalde de Loriguilla ha agraït l’estudi realitzat pels tècnics de la corporació provincial i ha remarcat que la millora dels accessos és “una prioritat per a consolidar l’estratègia industrial dels tres municipios”. “Tenemos importants propostes d’inversió per a un futur pròxim que generarien riquesa i llocs de trabajo”, ha afegit.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*