La Diputació de València visita la seu de la Mancomunitat Camp de Túria

La diputada de mancomunidades y la vicepresidenta de la Diputació, Mª José Amigó, despachan con la presidenta del ente supramunicipal.
La diputada de mancomunidades y la vicepresidenta de la Diputació, Mª José Amigó, despachan con la presidenta del ente supramunicipal.

Post també disponible en: Castellano

La Mancomunitat Camp de Túria ha rebut una visita molt especial. La diputada provincial, Dolors Gimeno, acompanyada per la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, s’han acostat fins a la seu de la Mancomunitat a Llíria per a conèixer de primera mà en quines línies de treball està desenvolupant la seua labor l’ens supramunicipal.

En paraules de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, que ha estat acompanyada de l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, i del alcalde de La Pobla de Vallbona, “és important que des de la Diputació coneguen la problemàtica de les mancomunitats i de les comarques”.

Com a presidenta de la Mancomunitat i com a alcaldessa i representant de molts alcaldes “demanem a la Diputació l’ajuda necessària per a poder fer realitat totes les nostres necessitats. Part d’esta ajuda ve donada per més consignació pressupostària i per la llibertat que eixes consignacions pressupostàries puguem escometre-les en allò que creguem nosaltres interessant i fonamental per al nostre desenvolupament”.

Per part seua, la diputada provincial de Mancomunitats, Dolors Gimeno, ha explicat que la visita de hui “representa seguir en la ronda de contactes que estem fent amb totes les mancomunitats. Per a conèixer quines necessitats tenen les mancomunitats i com podem ajudar-les”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*