La Diputació finalitza les obres de millora del camí entre Ahíllas i La Yesa

Post també disponible en: Castellano

La corporació provincial ha invertit 700.000 euros en el condicionament dels nou quilòmetres del camí d’interés territorial, amb millores en el ferm, el drenatge i la senyalització

La Diputació de València ha finalitzat les obres de millora del camí que unix Ahíllas, pedania de Chelva, amb el municipi de La Yesa, a la comarca de la Serranía. Amb un pressupost de 700.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos, l’àrea d’Infraestructures que dirigix Rafa García ha rebut l’obra executada per l’empresa Probisa S. A., una actuació que ha servit per a condicionar els nou quilòmetres que separen Ahíllas de La Yesa.

En concret, l’obra ha consistit en el reforç del ferm, amb segellament de fissures i una nova capa de rodadura en tot el trajecte; la millora del drenatge, amb neteja de les cunetes i ampliant capacitat per a alleujar el gual inundable sobre la rambla d’Ahíllas; la instal·lació de barreres de seguretat; nova senyalítica tant horitzontal com vertical; i formigonada de bermes en els entorns urbans per a garantir la seguretat dels vianants.

La intervenció en el camí que connecta Ahíllas i La Yesa, que forma part de la primera fase del programa de Millora de Camins d’Interés Territorial, “és important en tractar-se d’una zona afectada per la despoblació i en la qual les administracions han d’actuar per a oferir les millors condicions d’habitabilitat”, assenyala Rafa García, com en este cas amb la millora de les comunicacions i d’una xarxa viària que permet desplaçar-se per la comarca.

L’obra s’ha executat a través d’un conveni entre la Diputació de València i els ajuntaments de Chelva i la Yesa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*