La Diputació iniciarà després d’estiu les obres per a millorar la seguretat viària en la recta d’accés a Anna

Post també disponible en: Castellano

L’àrea d’Infraestructures actuarà sobre quilòmetre i mig de la CV-580, en el tram que unix la CV-585 i la CV-590 i que comunica esta localitat de la Canal amb L’Alcúdia de Crespins i Énguera

La corporació adjudicarà en breu la redacció del projecte per a condicionar el pont d’accés a Anna, que inclourà la integració d’un itinerari de ciclovianants per a connectar amb el tram existent

La Diputació de València iniciarà després d’estiu les obres per a millorar la seguretat viària en la CV-580 en el terme municipal d’Anna, en concret es procedirà a l’ampliació de la recta que unix la carretera amb la CV-585 i la CV-590, vies que comuniquen la localitat de la Canal amb L’Alcúdia de Crespins i Énguera.

L’actuació, que compta amb un pressupost d’una mica més d’un milió d’euros, s’executarà en un tram de quilòmetre i mig entre la intersecció amb la CV-585, en la qual no s’intervindrà, fins a la glorieta que connecta amb la CV-590. A més de l’ampliació de la plataforma, es procedirà a reforçar un ferm bastant deteriorat i a corregir les deficiències dels cinc passos inferiors que permeten el drenatge transversal de la carretera.

El responsable d’Infraestructures, Rafa García, ha repassat este dilluns els detalls de l’actuació sobre el terreny, acompanyat pel president de la Diputació, Toni Gaspar, l’alcaldessa d’Anna i diputada provincial Pilar Sarrión, i els tècnics de l’àrea. A més d’esta obra amb la qual “es busca acabar amb la perillositat d’un tram que travessen 1.500 vehicles diaris, amb velocitats bastant elevades”, els responsables de la Diputació han avançat la posada en marxa del procés per a renovar el pont d’accés a Anna.

Més seguretat i connexió per a ciclovianants

L’àrea de Carreteres que dirigix Rafa García ha obert ja el procés d’adjudicació de la redacció del projecte de millora del pont d’accés a Anna, una actuació sobre una mica més d’un quilòmetre en la CV-580 que es preveu puga executar-se al llarg del pròxim any.

Els tècnics d’Infraestructures proposen realitzar un estudi de solucions per a dissenyar un traçat homogeni i consistent, que podria materialitzar-se amb l’ampliació de la plataforma i del radi de les corbes perilloses. També es tindrà en compte la intersecció amb el Camí del Carrascal i s’analitzarà la visibilitat d’alguns trams, especialment la part posterior de la glorieta d’entrada a Anna.

El projecte inclou la possibilitat d’integrar un itinerari per a ciclovianants que permeta connectar els camins del Carrascal i el Gorgo de la Escalera amb el tram ja existent, així com la revisió dels sistemes de contenció i els nombrosos accessos a propietats privades.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*