La Diputació lliura els seus Premis Taurins en una gala amb Ponce i Ureña com a protagonistes

Ponce recibe el premio de manos del presidente de la Diputación de Valencia, Toni Gaspar.
Ponce recibe el premio de manos del presidente de la Diputación de Valencia, Toni Gaspar.

Post també disponible en: Castellano

Ponce recibe el premio de manos del presidente de la Diputación de Valencia, Toni Gaspar.
Ponce rep el premi de mans del president de la Diputació de València, Toni Gaspar.

El Centre Cultural la Beneficència ha acollit aquest divendres la gala de lliurament dels premis taurins que la Diputació de València va concedir als triomfadors de les fires de Falles i juliol de 2018. Els grans protagonistes han estat els toreros Enrique Ponce, triomfador en Falles, i Paco Ureña, per la seva feina a la fira de juliol. Ponce ha rebut el premi de mans del president de la corporació provincial, Toni Gaspar, i Ureña del director general d’Emergències, José María Ángel.

Al costat de Ponce i Ureña, Ángel Otero s’ha endut el trofeu al millor subaltern de la fira de Falles, Jesús Chover a la millor feina de novillero, i Alcurrucén a la millor ramaderia, amb Economista com el millor bou del certamen faller. Pel que fa a la Fira de Juliol, Raúl Martí va ser el millor subaltern, Diego Sanromán el noveller més destacat i Sergio pantalons el millor rejoneador de la temporada. A més, la ramaderia Luis Algarra es va imposar en el certamen estival, amb Malospelos com a millor toro de la fira.

En el capítol d’autoritats, al costat del president de la Diputació han seguit la gala el subdelegat del Govern a la Comunitat, José Roberto González, el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, José Mª Àngel, els diputats Mercedes Berenguer, Mª Carmen Contelles, Bartolomé Nofuentes, Mamen Peris, Modest Martínez i Enric Ortí, i els regidors de l’Ajuntament de València Ramon Vilar i Ramon Zanón.

L’acte, conduït al freqüentat saló de la Beneficència pels periodistes Salva Ferrer i Mª José López Monzó, ha tingut també un notable protagonisme de la societat civil valenciana i alguns dels seus més destacats representants. Entre ells el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro; la presidenta de l’Ateneu Mercantil, Carmen de Rosa; la Regina dels Jocs Florals 2019, Maria Chaqués; el president del Llevant UD, Quico Català; la secretària general de la Federació de Tennis de la Comunitat, Ana Ortells; el jugador de pilota Álvaro Navarro i el de tennis Roberto Bautista, que han lliurat alguns dels premis concedits per la Diputació.

Més de 200 persones han seguit el tradicional acte que posa el colofó ​​a la temporada taurina, al voltant d’una plaça que a més d’aquestes celebracions obre les portes a tot tipus d’esdeveniments socioculturals i esportius, com va ser l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis que es va jugar a l’abril a València.

Una plaça per a totes i tots que en la present legislatura ha acumulat 400.000 espectadors en les fires taurines, altres 300.000 en els concerts musicals que ha acollit la plaça del carrer Xàtiva i 160.000 visites al Museu Taurí, un dels més demandats de la ciutat. En total, i sumant altres certàmens i esdeveniments empresarials, prop d’un milió de persones han gaudit aquests quatre anys amb les múltiples activitats que han tingut lloc a la Plaça de Bous de València, un edifici històric propietat de la Diputació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*