La Diputació recolza en Fitur als municipis de Camp de Túria en la seua aposta per la música i la Ruta de la Seda

El presidente, Toni Gaspar, y la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, recorren los espacios de Llíria y Riba-roja, representantes de la comarca en Fitur.
El presidente, Toni Gaspar, y la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, recorren los espacios de Llíria y Riba-roja, representantes de la comarca en Fitur.

Post també disponible en: Castellano

El presidente, Toni Gaspar, y la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, recorren los espacios de Llíria y Riba-roja, representantes de la comarca en Fitur.
El president, Toni Gaspar, i la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, recorren els espais de Llíria i Riba-roja, representants de la comarca a Fitur.

Els municipis de Camp de Túria no han estat sols en Fitur i han comptat amb el suport de la Diputació de València. El president i la vicepresidenta de la corporació provincial, Toni Gaspar i Mª Josep Amigó, han recorregut els espais que ocupen en la fira de referència del sector turístic per a interessar-se per la seua oferta i reforçar la seua aposta per la música i la Ruta de la Seda.

El certamen turístic madrileny ha comptat amb la presència de Llíria i Riba-roja com a representants de la comarca, que enguany posarà en marxa un dels plans de Dinamització i Governança Turística en els quals participa la Diputació, al costat de l’Agència Valenciana del Turisme i els propis ajuntaments de forma conjunta, amb una inversió de 900.000 euros durant els pròxims tres anys.

Entre les diferents apostes turístiques de Llíria en Fitur, la música ha sigut una de les protagonistes amb la seua presentació com a Ciutat Creativa de la UNESCO, així com amb la promoció del seu festival de Música Antiga. L’altre gran atractiu de la seua variada oferta ha sigut l’Església de la Sang, en celebrar-se enguany el centenari de la declaració d’aquesta històrica construcció com a Monument Nacional. També s’ha donat visibilitat al projecte pioner a nivell nacional de la reconstrucció del mosaic romà dels 12 treballs d’Hèrcules, que es realitzarà en el mateix emplaçament on es va trobar l’obra original.

Ruta de la Seda

Per part seua, Riba-roja ha centrat la participació en Fitur en la seua recent adhesió a la Ruta de la Seda, amb la presentació d’un paquet turístic que inclourà la recreació de la producció de cucs en una vella andana i la doble visita a una zona de moreres i a la fàbrica de teixits de seda, dirigida per l’artesà Manuel Gironés Roca. A més s’ha donat a conéixer la nova pàgina web del Parc Natural del Túria.

En l’últim any, tant Llíria com Riba-roja de Túria han rebut ajudes per part de la Diputació per a reforçar la seua oferta turística. La primera ha rebut suport per a ‘Desenjazz’, el Festival Internacional de Patrimoni, Gastronomia i Música de Llíria, així com per a la presentació de l’activitat ‘Històries Nocturnes. Patrimoni, Personatges, Melodies i Bon Paladar’, així com per a la senyalització turística. La segona ha sigut recolzada en el seu recorregut ‘Descobreix el secret del Visigot’ i per a la rehabilitació de béns immobles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*