La EMFB Atlètic Turís es presenta davant el seu públic

La EMFB Atlètic Turís se presenta al público.

Post també disponible en: Castellano

Per primera vegada tindrà un equip femení

L’Escola Municipal de Futbol Base Atlètic Turís (EMFB) van celebrar la seva presentació oficial davant aficionats i familiars. Una autèntica festa de l’esport on un a un es van presentar tots els equips que componen l’escola, si bé aquest any amb un matís especial que farà d’aquesta temporada una temporada històrica amb la participació per primera vegada d’un equip femení.

L’alcalde, Eugenio Fortaña, i la Regidora d’Esports, Mª Dolores Crespo, van expressar la seva satisfacció per aquest fet, “ja que era un objectiu que veníem perseguint causa de l’interès que havien mostrat moltes nenes”. Fortaña també va destacar els valors que es desprenen de practicar un esport com el fubtol “en fomentar el joc en equip i col·laboratiu sense fomentar individualitats”.

Previ a la presentació es va jugar un partit amistós entre els cadets de l’Atlètic Turís i la UD Mancomunitat La Foia, amb victòria dels últims. El premi al millor jugador local va ser per a Óscar Martínez i el visitant per Adrián Ortiz.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*