La Generalitat accepta la cessió gratuïta d’un immoble a Torrebaixa per a destinar-lo a Oficina Comarcal Agrària del Racó de Ademuz

Post també disponible en: Castellano

Amb aquesta cessió es posa a la disposició de la Conselleria d’Agricultura l’immoble lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta d’un immoble al carrer carretera de Conca número 56 de Torrebaixa, realitzada per l’ajuntament d’aquest municipi, per a destinar-lo a Oficina Comarcal Agrària del Racó d’Ademús.

El passat 26 de juliol de 2021 el consistori de Torrebaixa va aprovar la cessió d’un immoble de 166 metres quadrats de superfície per a destinar-lo a Oficina Comarcal Agrària. A proposta de la Sotssecretaria de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, el passat 16 de novembre es van iniciar els tràmits legals oportuns per a l’acceptació de la cessió.

Així mateix, la cessió s’accepta lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

L’immoble cedit s’incorporarà a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic administratiu i adscrit a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*