La Guàrdia Civil col·labora en l’evacuació d’un incendi en un restaurant del centre comercial d’Aldaia

Post també disponible en: Castellano

L’incendi ha tingut lloc aquest mateix matí en un conegut restaurant de menjar ràpid i més de 10 persones han hagut de ser desallotjades del seu interior

Tot el centre comercial ha hagut de ser evacuat a causa de la columna de fum originada després de l’incendi

La Guàrdia Civil col·labora en l’evacuació d’un centre comercial de la localitat d’Aldaia a causa d’un incendi originat en un conegut restaurant de menjar ràpid.

En el moment de l’incendi 13 persones es trobaven a l’interior de l’establiment, encara que totes elles han aconseguit eixir il·leses i pel seu propi peu.

Tant l’Oficial de Bombers present en l’incendi com un dels responsables de l’establiment, informen que el foc es va originar a causa del sobrecalfament d’una de les fregidores, afectant a tot el fals sostre i a l’estructura.

En l’extinció de l’incendi han participat: 5 camions de bombers, 1 camió escala i 2 vehicles tot terreny, pertanyents als Parcs de Paterna, Torrent i Catarroja.

Una vegada assegurada la zona i retirat l’equip de bombers es restableix l’accés al centre comercial, romanent els agents en servei de vigilància en el perímetre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*