La Guàrdia Civil demana col·laboració ciutadana per localitzar i detenir el “Rambo de Requena”

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil de València busca des del passat mes de febrer a un baró pels delictes de robatori amb violència i intimidació

L’últim fet va ser comesa dilluns passat en la carretera que unix Xelva amb La Yesa a l’apropiar-se d’un vehicle per a emprendre la fugida

La Guàrdia Civil de València amb més de 30 efectius de diferents unitats continua buscant ininterrompudament a un home d’entre 35 a 40 anys d’edat aproximadament, complexió prima, d’1,70 a 1,80 d’alçada, rostre prim i nas pronunciat i fina , pell morena i cabells bru i parla castellà sense cap accent especial i sembla vestir dessuadora blanca i pantalons fosc; pels delictes de robatori amb violència i intimidació i a què ja se li coneix com “El Rambo” de Requena.

El primer fet constatat que se li atribueix a l’individu no identificat, va ser el passat el 25 de febrer de 2020, després de l’ocupació d’un habitatge de forma il·legal a la pedania anomenada Els Cojos de Requena.

Des d’aquest moment la Guàrdia Civil ha desplegat diferents dispositius per a la cerca amb les següents unitats, GRS, USECIC, Seguretat Ciutadana, GAR, Helicòpter, Cinológico i policies locals de les demarcacions corresponents.

L’últim fet conegut el passat dilluns 25, en el qual robatori un vehicle de forma violenta en una pedania de la localitat de Xelva i que va abandonar minuts més tard estavellant amb ell. La qual cosa va fer que s’intensifiqués la recerca per les unitats abans esmentades per a la seva localització i detenció.

Cal destacar la importància de la col·laboració ciutadana per detectar a aquesta persona, comunicant directament a la Central de Serveis Cos, telèfon 062 o el dispositiu Alertcorps per detectar qualsevol delicte.

El modus operandi d’aquesta persona consisteix a entrar en habitatges no habitades, sostreure menjar i robar vehicles sota violència i intimidació per abandonar-los o s’estavellen.

“És molt important recalcar que si es detectarà a l’individu, evitar qualsevol enfrontament amb ell ja que pot ser que porti una escopeta. Avisar el més ràpid possible a la Guàrdia Civil”, han finalitzat des de les Comandància de la Cuardia Civil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*