La Guàrdia Civil desmantella un cultiu indoor de 247 plantes de marihuana en un xalet de Turís

Se han incautado 206 plantas de marihuana y material utilizado para el cultivo de esta sustancia.
Se han incautado 206 plantas de marihuana y material utilizado para el cultivo de esta sustancia.

Post també disponible en: Castellano

Se han incautado 206 plantas de marihuana y material utilizado para el cultivo de esta sustancia.
S’han confiscat 206 plantes de marihuana i material utilitzat per al cultiu d’aquesta substància.

Dins dels serveis establerts per evitar el cultiu i l’elaboració de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil de Xiva venia investigant la possible existència d’una plantació clandestina de cultiu il·legal de marihuana en un xalet d’una urbanització de Torís.

En el marc de l’operació NINETEEN, iniciada per la Guàrdia Civil de Xiva, s’ha detingut tres homes de 39 i 40 anys i de nacionalitat espanyola per la seva implicació en els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació del fluid elèctric.

modus operandi

Els detinguts residien al xalet registrat encarregant un vigilar i tenir cura de la plantació clandestina que es trobava al soterrani.

L’altre home detingut era l’encarregat de donar instruccions respecte a la manera i forma de donar les cures i supervisió a la plantació clandestina, donant sortida al mercat il·lícit a la substància estupefaent.

Amb aquesta actuació s’han pogut intervenir 247 plantes de marihuana amb un pes aproximat de més de 15 quilograms que formaven part de diferents cultius “indoor”.

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions, els agents en el registre realitzat van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana que formaven un sofisticat sistema per a la producció de la marihuana amb una gran infraestructura de maquinària i eines.

Les diligències instruïdes han estat lliurades als jutjats de Primera Instància i Instrucció nº 3 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*