La Guàrdia Civil deté a Bétera a un perillós fugitiu fugit de la justícia

Post també disponible en: Castellano

Al pròfug li constaven dotze ordres de detenció, tres d’elles d’ingrés a la presó.

Portava més de dos anys i mig amagat en habitatges de familiars i amics.

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un perillós fugitiu de la justícia a Bétera que portava més de dos anys i mig amagat en habitatges de familiars i amics. Al pròfug li constaven dotze ordres de detenció, tres d’elles d’ingrés a la presó.

L’operació “TRAPOLA” es va iniciar a principis d’enguany quan els agents van tindre coneixement que l’escapolit es trobava a la comarca Camp del Túria. A més, havia sigut albirat per les patrulles de servei als quals es donava a la fugida quan procedien a donar-li l’alt, on va posar en greu risc la vida i integritat física dels agents i altres vianants.

A principis del mes de juny els agents van tindre coneixement a través de la UFAM de Policia Nacional de Paterna d’una denúncia per maltractaments en l’àmbit familiar amb un risc extrem on l’autor de tals fets era el fugitiu. Així mateix, li figurava una altra denúncia per una possible detenció il·legal amb finalitats d’explotació sexual.

L’equip investigador va intensificar la seua cerca i fruit d’aquestes investigacions i després de diversos serveis operatius es va poder localitzar en una urbanització envoltada de vegetació i camps de cultiu de la localitat de Bétera on romania ocult. Igualment, es va poder comprovar que el detingut no abandonava en cap moment l’habitatge per a no ser localitzat pels agents.

Finalment, el 30 de juny es procedeix a la detenció d’un home de 27 anys i de nacionalitat espanyola per 2 delictes d’atemptats contra agents de l’autoritat, 3 contra la seguretat del trànsit, 1 de maltractaments en l’àmbit familiar i 1 de danys.

La investigació ha sigut duta a terme per agents del Lloc de la Guàrdia Civil de Bétera en col·laboració amb agents del Lloc de la Pobla de Vallbona. A més, han participat altres unitats com USECIC, GRS, PRC de Lliría, UCO, UFAM, Policia Judicial de Lliria i Policia Local de Bétera, Paterna i de l’Eliana.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Violència sobre la Dona nº1 de Paterna i en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Lliria que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*