La Guàrdia Civil deté a un ex empleat que va robar a una empresària més de 60.000 euros a Benifaió

Post també disponible en: Castellano

El detingut accedia a l’habitatge, en absència de la propietària, amb una còpia de la clau i un lector magnètic per a desactivar l’alarma

La Guàrdia Civil de València deté a un home per un delicte continuat de robatori amb força en les coses a l’interior de l’habitatge de la seua excap. 

Els fets van tindre lloc al començament de setembre, quan una empresària va acudir a la caserna de la Guàrdia civil per a denunciar que, des de l’1 d’abril, autors desconeguts accedien al seu habitatge aprofitant que ella s’absentava per treball. Li haurien sostret un total de més de 60.000 euros de diners en efectiu que guardava en l’habitatge, fruit del seu negoci. 

Arran d’aquesta denúncia, la Guàrdia Civil comença amb les investigacions tendents a l’esclariment del cas, resultant estrany que els autors accedien al domicili sense forçar les vies d’accés i desactivant l’alarma. Això va portar a investigar al cercle més pròxim de la denunciant, concretament, a un exempleado de la màxima confiança de la denunciant, que havia cessat en la seua relació laboral abans que començaren a produir-se els robatoris. 

En realitzar-se l’entrada i registre en el domicili de Benifaio del ex empleat, els agents van localitzar en el seu interior una còpia de les claus del domicili de la denunciant, així com el lector magnètic de l’alarma, amb els quals s’havien realitzat els accessos no autoritzats a l’immoble. 

Al detingut, un home de 46 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, se li imputa un delicte continuat de robatori amb força en les coses. 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Violència de Gènere Número 2 de Carlet (València).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*