La Guàrdia Civil deté a un veí de Xiva que va estafar més de 80.000 euros per vendes fictícies de vehicles

Post també disponible en: Castellano

L’operació va començar amb una denúncia d’una dona, resident a Benetússer, que havia comprat un turisme al suposat autor que mai va rebre

Es va repetir la mateixa operació amb dos homes, establits a Alcàsser

El detingut era un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Xiva, ascendint l’efectiu transferit al seu compte en un total de 82 500 euros 

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació “BEPAMO”, ha detingut a un home que va falsificar una venda de 5 cotxes a 3 persones diferents per més de 80 000 euros.

L’operació va començar amb una denúncia d’una dona, resident a Benetússer, que havia comprat un turisme al suposat autor. Per a formalitzar la compra, va realitzar una transferència de 4 500 euros i mai va obtindre el vehicle.

Seguidament, es va repetir la mateixa operació amb dos homes, establits a Alcàsser. El primer va pagar 15 000 euros per un vehicle i, després del pagament, no el va adquirir. El segon va efectuar una transferència de 62 500 euros per tres furgonetes i l’autor no li les va entregar.

La Guàrdia Civil de València va iniciar la cerca del suposat autor dels fets. Trobant-ho allotjat en un hotel de Cullera, per la qual cosa es va procedir a la seua detenció per un delicte d’estafa, Es tractava d’un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Xiva, ascendint l’efectiu transferit al seu compte en un total de 82 500 euros. 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 i 2 de Picassent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*