La Guàrdia Civil deté a una persona que atracava gasolineres, a punta de ganivet a L’Eliana

Post també disponible en: Castellano

L’autor anava abillat amb una caputxa, màscara quirúrgica, ulleres de Sol i armat amb un ganivet de cuina de grans dimensions

L’autor exigia l’efectiu de la caixa registradora i abandonava l’estació de servei amb diners i productes de la botiga

La Guàrdia Civil, dins de la mateixa recerca, va aconseguir descobrir que, alhora, l’autor estava cometent un delicte de trencament de condemna a conseqüència d’un delicte de violència de gènere

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Llíria ha decretat l’ingrés a la presó de l’autor dels fets

La Guàrdia Civil de La Pobla de Vallbona, en el marc de l’operació “PETROLKNIFE”, ha detingut a un home de 49 d’anys, de nacionalitat espanyola, per 3 delictes de robatori amb violència i intimidació i un altre de trencament de condemna a L’Eliana.
L’operació es va iniciar el passat 28 de gener, el mateix dia que va tenir lloc un robatori en una gasolinera de L’Eliana. Un individu abillat amb una caputxa, màscara quirúrgica, ulleres de Sol i armat amb un ganivet de cuina de grans dimensions, va entrar en una gasolinera de la localitat ressenyada i va amenaçar al dependent. L’autor va exigir l’efectiu de la caixa registradora i va abandonar l’estació de servei amb els diners i productes de la botiga.
L’endemà, va succeir un nou robatori en una altra gasolinera del mateix municipi. En aquesta ocasió, l’autor del delicte ocultava el seu rostre de la mateixa forma (caputxa, màscara quirúrgica i ulleres de Sol) i el seu modus operandi va ser idèntic al de l’atracador del dia anterior.
Fruit de les recerques, els agents van aconseguir descobrir que el vehicle que l’autor utilitzava per a la fugida després de cometre els robatoris, pertanyia a la seva exparella, amb qui tenia una ordre en vigor d’allunyament i comunicació a conseqüència d’un delicte de violència de gènere.
A més, els investigadors, per modus operandi, van aconseguir vincular a l’autor d’aquests delictes amb un tercer robatori en una gasolinera de L’Eliana a l’agost del passat any.
Finalment, el 31 de gener la Guàrdia Civil de La Pobla de Vallbona va procedir a la detenció, en el municipi de Riba-roja de Túria, d’un home de 49 d’anys, de nacionalitat espanyola, per 3 delictes de robatori amb violència i intimidació i un altre de trencament de condemna a L’Eliana.
A més, l’1 de febrer els agents, juntament amb la comitiva judicial, van realitzar dos registres domiciliaris tant en la residència de la mare del detingut com en la de la seva exparella, totes dues situades en el municipi de Riba-roja de Túria. A continuació, els investigadors també van efectuar un registre en el vehicle utilitzat en els delictes, trobant, en el conjunt dels registres, el ganivet de cuina i la vestimenta utilitzada en els robatoris.
Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Llíria i s’ha decretat l’ingrés a la presó del detingut.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*