La Guàrdia Civil deté in fraganti a dos lladres mentre carregaven un camió amb estris robats a Catadau

Post també disponible en: Castellano

Els agents van sorprendre els lladres mentre carregaven un camió amb divers material d’un xalet de la localitat

Van ser els veïns els que van avisar al propietari i van alertar a la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València deté in fraganti a 2 persones mentre carregaven un camió amb estris robats d’un xalet de la localitat de Catadau (València).

Els agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar a la localitat de Catadau després de rebre avís de la Central Operativa de Servei que, segons testimoniatge dels veïns, s’estava cometent un robatori en un de les xalets de la urbanització. 
En personar-se en el lloc, els agents van interceptar a 2 homes que, en aqueixos moments, es trobaven carregant un camió amb diversos estris: un forn, un microones i una porta de forja, entre altres. Després d’això, els agents comproven que l’entrada posterior de l’immoble havia sigut violentada, faltant la porta d’aquesta. A més, es constata que a l’interior del mateix falta mobiliari que sembla coincidir amb el carregat en el camió. 
Per tot això, els agents actuants aprehenen el camió, amb tots els efectes que, posteriorment, són reconeguts pel denunciant in situ en l’aquarterament, per la qual cosa es procedeix a la detenció dels 2 homes per un delicte de robatori amb força. 
A més, els agents verifiquen que el conductor del camió manca de permís de conducció en vigor, al no disposar dels punts reglamentaris, per la qual cosa procedeix a ser investigat per un delicte contra la seguretat viària. 
Els autors del delicte de robatori amb força són 2 homes de 42 i 43 anys i de nacionalitat espanyola. A més, l’home de 42 anys està sent investigat per un delicte contra la seguretat viària. 
Els agents del Lloc Auxiliar de la Guàrdia Civil d’Alginet han sigut els encarregats de dur a terme aquesta actuació. 
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Picassent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*