La Guàrdia Civil deté una dona per agredir i lligar de mans la seua companya de pis a l`Alcúdia

Post també disponible en: Castellano

“Els fets van passar cap a les 21,30 hores de divendres passat, després d’una acalorada discussió, la presumpta autora va colpejar a la seva parella i la va deixar lligada amb cordes de plàstic, no sent alliberada fins a diverses hores després per la Policia Local del municipi, que va acudir alertada pels veïns a l’escoltar els crits d’auxili de la dona “, tal com han informat font de la Comandància de la Guàrdia Civil.

“La presumpta autora va agredir amb una estaca a la seva companya de pis, provocant-diversos hematomes i una ferida al cap que va requerir 9 grapes, deixant-la lligada de peus i mans en el domicili que ambdues compartien i portant-se la autora el cotxe de la víctima, el seu mòbil, part de la seva documentació, joies i diners per valor de gairebé 4.500 euros. A més també es va dur les dues mascotes que tenien (dos gossos de mida petita) “, segons les mateixes fonts.

Des d’aquest moment l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Carlet va iniciar l’operació ESTALBA per tal d’aclarir els fets i detenir l’autora dels fets.

“Es van realitzar diverses gestions per part de la Guàrdia Civil per a la localització de l’autora dels fets, buscant els possibles domicilis en els quals podia haver-se amagat i entrevistant-se amb l’entorn de la parella, aconseguint esbrinar el dimarts 21 de gener que aquesta dona havia fugit a Albacete, trobant allotjada en un hotel de la localitat “.

Immediatament els investigadors van sol·licitar col·laboració a integrants de la Guàrdia Civil de la Comandància d’Albacete per la detenció de l’autora i la confiscació de les dues mascotes.

Per això es va procedir a la detenció d’una dona de 54 anys i nacionalitat espanyola per la seva presumpta participació en els delictes de detenció il·legal, robatori amb violència i lesions.

Els investigadors de la Guàrdia Civil de València es van desplaçar fins a Albacete per a realitzar el registre de l’habitació, autoritzat pel jutjat competent, procedint a la recuperació de més de 4.000 euros, les joies i el mòbil sostrets a la víctima. A més es va trobar als voltants el vehicle robat, que també va poder ser retornat aquesta mateixa tarda en unió dels dos gossos confiscats el dia anterior.

Entre les pertinences de l’autora es van trobar factures i tiquets de compra per valor de més de 800 euros gastats des del dia de la comissió de delicte.

La detinguda, amb nombrosos antecedents policials violents anteriors, va ser presentada a l’endemà al jutjat de Carlet que entén de el cas, decretar-ne el immediat ingrés a la presó, comunicada i sense fiança.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*