La Guàrdia Civil rescata a un home de 91 anys desaparegut a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

L’home, que patia una malaltia neurodegenerativa, es va desorientar quan va eixir a fer una passejada i va ser localitzat hores més tard pels agents.

Al lloc va haver de personar-se una ambulància medicalitzada per a atendre l’home, que es trobava desorientat, magolat, deshidratat i atordit .

La Guàrdia Civil de València rescata a un home de 91 anys desaparegut a Bunyol quan va eixir a caminar, denunciant els seus familiars la mateixa en adonar-se que no tornava. 
A les 14,30 hores del passat dia 1 del present mes es rep, per part del lloc de la Guàrdia Civil, una telefonada d’una dona molt angoixada i nerviosa per la desaparició del seu sogre, de 91 anys. Després d’aconseguir tranquil·litzar-la, l’agent li insta que presente la corresponent denúncia en l’aquarterament, començant les labors de cerca. 
Segons declaracions dels familiars, l’home portava desaparegut des de les 11 del matí, quan va eixir a caminar pels voltants. Donat el temps transcorregut, s’inicia dispositiu de cerca per a tractar de localitzar al desaparegut com més prompte millor, participant diverses patrulles pertanyents a la Companyia de la Guàrdia Civil de Requena. 
A causa de la peculiar orografia de la localitat de Bunyol i al temps transcorregut des de la desaparició, se sol·licita per part de la Guàrdia Civil la intervenció de mitjans aeris, sent una de les patrulles la que localitza, a les 18 hores, al desaparegut en un barranc pròxim a l’antiga fàbrica cementera, al costat de la N-III. 
Els agents s’adonen que un home, les característiques del qual coincidien amb les del desaparegut, es trobava tendit en el sòl, en posició de seguretat. Després de comprovar que es troba totalment desorientat, magolat, atordit i deshidratat, els components de la Guàrdia Civil comences els primers auxilis sanitaris fins a la personació de l’ambulància medicalitzada. 
Encara que la preocupació pels seus familiars era màxima, una vegada més la Guàrdia Civil de València ha aconseguit evitar un tràgic desenllaç. 
La Guàrdia Civil insta a posar en coneixement dels agents, a través del 112, com més prompte millor, aquest tipus de successos, ja que el temps transcorregut és vital per a obtindre un resultat positiu. 
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia de Requena. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*