La JLF i les cinc comissions de Turís decideixen ajornar les Falles a el segon semestre del l’any

Post també disponible en: Castellano

La Junta Local Fallera de Turís (JLF), reunida telemàticament amb representants de les cinc comissions falleres de la localitat: Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Avda. Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella, ha consensuat “ajornar la festa fallera al segon semestre de l’any, amb la confiança que la situació sanitària originada per la pandèmia de la COVID-19 ho permeta”, segons han informat.

Esta decisió s’ha pres “seguint el criteri de prudència i responsabilitat i en el context general que afecta a tota la Comunitat Valenciana, on també s’està produint l’ajornament de tota mena de festejos a causa del coronavirus i per ajudar a garantir la salut pública”, han afegit.

“Aprofitem per a manifestar el nostre suport incondicional a comerç i hostaleria local, els i les artistes falleres, professionals de la pirotècnia, floristes, orfebres, indumentaristes, bandes de música i altres sectors implicats en la festa, a més d’animar a falleres i fallers de les diferents comissions i desitjar que ben prompte puguem gaudir de les nostres falles amb les mesures preventives que calguen”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*