La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi convoca el concurs escolar la Ruleta del Reciclatge

Post també disponible en: Castellano

Del 7 al 14 de juny, més de 200 estudiants de primària dels municipis adscrits al servei de recollida de residus de la Mancomunitat participaran en aquesta activitat de sensibilització ambiental

El concurs s’emmarca en el Dia Mundial del Medi Ambient i cerca ensenyar als més xicotets a reciclar i a cuidar del planeta

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi convoca el concurs escolar la Ruleta del Reciclatge. Una activitat educativa, col·laborativa i dirigida als alumnes i alumnes de 1r a 6é de primària que naix amb l’objectiu de sensibilitzar als més xicotets sobre la importància de reciclar i cuidar del planeta.

“L’educació ambiental és clau per a fomentar la separació de residus en origen i impulsar el reciclatge. En la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi ho sabem i, per això, hem creat el Boom del Reciclatge. Un concurs divertit que busca conscienciar a les noves generacions sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar”, explica el president de la Mancomunitat, Gabriel Mata.

L’activitat, d’una hora de duració i amb escenografia especialment dissenyada per a l’ocasió, comptarà amb dues proves diferents: la Ecoruleta i la Borsa Bum. A través de dinàmiques divertides i amb l’ajuda de tres educadors ambientals i una presentadora, els alumnes i alumnes dels 7 municipis que es troben adscrits al servei de recollida de residus de la Mancomunitat aprendran a quin contenidor han de tirar cada residu, per què és important reciclar i com gestos tan xicotets com reutilitzar ajuden a preservar el medi ambient.

Com a premi, els alumnes i alumnes que participen en aquesta activitat rebran una botella reutilitzable amb la imatge del concurs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*