La Mancomunitat del Racó d’Ademús aposta pels continguts audiovisuals com a motor de desenvolupament turístic 

Post també disponible en: Castellano

El Racó d’Ademús continua treballant per a donar-se a conéixer en tota la geografia espanyola com a destinació turística i de residència.

A través del seu departament “Rincón Impulsa” han dut a terme aquest projecte on mostren tots els secrets de la comarca.

La Mancomunitat de Municipis del Racó d’Ademús ha elaborat un vídeo de la comarca en el qual es dona a conéixer els tresors que amaga aquest peculiar territori valencià, “illa de terra” entre Conca i Terol.
Una mirada nova que ha sigut plasmada pel Centre d’Innovació i Emprenedoria d’aquesta institució, grup de treball capdavanter i a l’avantguarda de les noves tecnologies que treballa constantment en la promoció i dinamització del territori a través d’esdeveniments i propostes d’última generació com aquesta.
L’elaboració de continguts audiovisuals en els seus diferents formats conforma la punta de llança d’un projecte que té per objectiu “trencar muralles” i permetre al turista “viatjar a través de la pantalla” com si visitara el lloc físicament.
El nou treball, presentat aquesta mateixa setmana en la seu de la Mancomunitat a Cases Altes, en presència de diferents alcaldes de la comarca, el Diputat de Desenvolupament Rural, Ramiro Rivera i el mateix president de la Mancomunitat, Eduardo Aguilar, capta i mostra l’essència d’aquesta “racó” tan volgut pels valencians: des de les seues gents fins a les seues aromes, els seus productes tradicionals, i com no, els seus paisatges de somni.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*