La música i l’humor es fusionen a Xest amb el “desconcert” Oda a la clau de Fa

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 12 de desembre, el teatre Liceu de Xest va acollir l’espectacle Oda a la clau de Fa, una proposta musical didàctica i humoristica interpretada per un violoncheslista, Jorge Fanjul, un contrabaixista, Javier Sapiña, i un pianista, Carlos Apellániz, i conduïda per un peculiar narrador, Juan Manuel Aparisi.

“Descobrirem els instruments i la seva història amb les composicions que més han influït en el repertori d’aquests grans músics, acompanyats per un narrador que, amb els seus versos, rebles i opinions desbaratades, aportarà el toc d’humor “, introduïa la regidora, Mª Ángeles Llorente.

El “concert desconcert”, així anomenat per l’agrupació, començava amb les iròniques paraules del narrador: “No sabem molt bé el que van a veure, la idea és fer una oda d’exaltació a la clau de Fa, als instruments greus, més concretament al contrabaix i al violoncel”. Amb aquestes pretensions Aparisi va dedicar uns versos per donar pas a les explicacions del contrabaixista i a la interpretació de les peces.

Així, el concert va ser endinsant a el públic en l’univers de les sonoritats profundes, recorrent diferents estils i combinacions de cambra d’una manera fresca, desenfandada i divertida.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*