La penúltima actuació de Música a la primavera porta a Cheste a Gypsy i els gats rumbers

Post també disponible en: Castellano

La proposta cultural Música a la primavera arriba a la seua recta final i la penúltima actuació del cicle va portar a Cheste a Gypsy i els gats rumbers, una agrupació que va omplir la plaça II República de Jazz Manouche, xarleston, folk balcànic, rumba, flamenc i swing.

“Aquesta agrupació va començar la seua marxa l’any 2008, quan cinc músics de Requena enlluernats pel Jazz Manouche o Gypsy Jazz, creat pel músic belga Django Reinhardt, es van reunir per a tocar la música que els agradava. Amb el pas dels anys s’han unit a l’experiència diferents músics, fins a arribar a la configuració actual composta per guitarra solista, guitarra rítmica, violí, contrabaix, percussió i veu”, anunciava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, en la presentació de l’espectacle. “En 2018 Gypsy i els gats rumbers va presentar el seu segon disc, Crazy Cats, i va ser grup guanyador dels premis Música en Femení de Sona La Dipu. Recentment, en 2020 han publicat un nou treball titulat Cats save de swing, un treball magistral carregat d’esforç”.

El pròxim cap de setmana conclourà el cicle musical que va arrancar a principis de maig, amb l’actuació de Sons d’Embat, el diumenge 13 de juny a les 19.30 en la plaça II República. “Després del tancament de Música a la primavera començarà el cicle de serenates i canviarem aquest escenari pel de la plaça Doctor Cajal”, apuntava la regidora. “Agraïsc a totes les persones que cap de setmana rere cap de setmana ens han acompanyat en Música a la primavera i els convide a continuar gaudint de la música en les serenates d’estiu”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*