La pluja torna a ser menor de l’habitual a Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

En els primers sis mesos de l’any, bona part de la comarca Requena-Utiel registra un nou dèficit pluviomètric. Les zones on menys ha plogut inclouen el municipi de Requena , excepte la seua part oriental, la part oriental del terme municipal de Venta del Moro, els municipis de Caudete de las Fuentes i Villargordo del Cabriel i el sud del municipi d’Utiel.
Per contra, els municipis de Chera, Fuenterrobles i Sinarcas, el nord del municipi d’Utiel i l’est del terme de Requena , són les zones que més pluja han rebut.
Segons dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet), entre les quantitats de pluja caigudes en poblacions de la comarca en els últims sis mesos destaca la de la Torre d’Utiel , amb 293, 6 litres per metre quadrat, seguida de Chera amb 289,8 litres i de de Fuenterrobles amb 267. A Sinarcas van caure 240,6 i al Rebollar 231.
Des del mes de novembre del passat any, que va deixar a la comarca una quantitat mitjana d’aigua de pluja de 150 litres per metre quadrat, no s’han registrat quantitats importants de forma generalitzada. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*