La Policia Local de Bunyol deté a dos joves mentre realitzaven actes vandàlics en el col·legi Cervantes

Post també disponible en: Castellano

També s’aplicarà una sanció exemplar a una persona que estava abocant escombraries incontrolades en un contenidor en la partida Farrajón

Segons han informat fonts municipals, “en la matinada d’ahir la Policia Local de Bunyol va detenir a dues persones que estaven realitzant actes vandàlics en les instal·lacions del Col·legi d’Educació Infantil i Primària Cervantes de Bunyol. Després de diversos intents de detenció finalment va poder dur-se a terme anit, de matinada, després de cerciorar-se que hi havia una persona fora del col·legi a altes hores de la nit, vigilant. Es van desplaçar ràpidament, van entrar en el col·legi i van descobrir que hi havia un menor que estava cometent actes vandàlics de manera intencionada al mobiliari”.

La regidora d’Interior de l’Ajuntament de Bunyol, María Vallés, ha confirmat que han estat “diversos actes vandàlics els que aquest col·legi ha sofert en els últims mesos, per això estic molt satisfeta de l’acció de la nostra Policia Local per haver pogut detenir a aquesta persona, evitant així que ja no torni a realitzar aquests actes”.

“També es va detenir a la persona que estava anés controlant i vigilant amb la finalitat d’avisar a la persona que estava dins si veia que s’acostava la Policia Local. S’ha sabut que la persona que estava cometent aquests actes era un menor de la localitat i la que estava fos era una noia. Tots dos han passat a disposició judicial”, com ha explicat María Vallés.

Sanció per escombraries incontrolades en la partida Farrajón

A més, també ahir, confirma l’edil d’Interior, “es va poder detenir a la persona que estava abocant deixalles i escombraries de manera il·legal en contenidors de la partida Farrajón de la localitat. Ja estàvem temps darrere d’aquest individu i finalment hem pogut cerciorar-nos de primera mà qui era aquesta persona ja que va ser vista en el moment dels abocaments. Ara la Policia Local durà a terme una sanció exemplar amb la finalitat d’evitar que aquesta persona torni a tirar escombraries indegudes, maltractant el nostre medi ambient. Tots sabem que tenim un Ecoparc que funciona de dilluns a dissabte de 8,00 a 20,00 h i per això allò que ja no necessitem cal tirar-ho en els contenidors adequats d’aquest ecoparc. La multa serà superior als 1.000 euros i pretenem que amb això qualsevol persona que estigui temptada a fer aquest mal ús dels contenidors s’ho pensi i recapaciti pel bé comú, pel nostre planeta, pel nostre medi ambient”, va finalitzar l’edil del ram del consistori bunyolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*