La Policia Local de Bunyol frustra el robatori de 375 litres de gasoil a uns camions propietat d’un veí al carrer Illa Tabarca

Post també disponible en: Castellano

Policia Local de Bunyol frustra el robatori de 375 litres de gasoil a uns camions propietat d’un veí de Bunyol en la matinada del dilluns al dimarts al Carrer Illa Tabarca de la localitat. I és que durant la matinada van rebre una trucada d’un veí del municipi alertant que hi havia persones sospitoses que estaven robant gasoil d’un camió. Després d’arribar al lloc, els lladres es van donar a la fugida. Va haver-hi una persecució, en la qual es va finalitzar identificant a aquestes persones, que actualment es troben identificades i en cerca. Es van requisar 375 litres de gasoil. Des d’aquest cos de seguretat informen que es va procedir a la immobilització del vehicle i que en aquests moments aquest acte està sent investigat per la Guàrdia Civil.

María Vallés, regidora d’Interior de l’Ajuntament de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfeta i orgullosa de ser edil d’aquest cos de seguretat, “ja que comptem en la localitat amb una plantilla entregada al 100% en les seues tasques de seguretat ciutadana, exercint una gran faena diària i responsable del qual tots hem de sentir-nos orgullosos”. 

Malgrat això l’edil lamenta profundament que s’hagen de succeir aquest tipus de furts en la localitat. “Però comptar amb la nostra Policia Local garanteix el compliment de la llei i la lluita per aquesta mena de robatoris o furts”, va finalitzar Vallés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*