La Policia Local de Bunyol realitza aquest cap de setmana una campanya de control d’ús de la mascareta a la via pública

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Govern i Interior de l’Ajuntament de Bunyol recorda a la població la necessitat de l’ús de la màscara i mesures de distanciament social. La màscara és una de les úniques ferramentes de què disposem per a protegir-nos del covid d’ací la necessitat de conscienciar aquella part de la població que encara no la usa habitualment

L’Ajuntament de Bunyol, a través de la regidoria de Govern i Interior, s’informa la població que a partir d’este cap de setmana la Policia Local realitzarà una campanya de control d’ús de la màscara en la via pública. Tot aquell que no complisca la normativa serà sancionat. Recorden que tan sols es pot llevar en el moment de consumir en una terrassa de bar. Després de completar eixa consumició ha de ser posada la màscara.

L’objectiu d’esta campanya és assegurar que tota la població complix amb la normativa per a previndre contagis de COVID-19, davant de l’actual situació d’augment de rebrots en la Comunitat Valenciana. Tal com va decretar la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l’ús de la màscara és obligatori en la via pública, en espais a l’aire lliure i en espais tancats d’ús públic o oberts al públic, per a persones majors de sis anys. A més, és recomanable el seu ús en espais privats oberts o tancats quan existisca confluència amb persones no convivients o no puga garantir-se la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres. “Tan només ha de llevar-se la màscara mentres prenem un glop de la nostra beguda o li donem un mos a la nostra tapa, plat o entrepà en la terrassa en què estiguem sentados”, ha subratllat la regidor de Govern i Interior del consistori buñolense, María Vallés.  Esta mesura ha sigut consensuada amb el cap de la Policia Local de Bunyol, Vicente Perelló.

Així que la Policia Local de Bunyol desplegarà un dispositiu per a controlar que els veïns i veïnes fan ús correcte de la màscara, seguint la normativa del Consell. Es recorda que les multes per no complir-la poden ascendir a 100 euros, segons s’arreplega en el Decret Llei 11/2020, de 24 de juliol, del Consell, de règim sancionador específic contra els incompliments de les disposicions reguladores dels mesures de prevenció davant de la Covid-19.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*