La Policia Local de l’Eliana avorta una festa il.legal aquest cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

Els agents van identificar a 7 dels participants, amb edats compreses entre 21 i 33 anys.

La Policia Local de l’Eliana ha impedit la celebració, aquest passat dissabte 17 d’abril, d’una festa il·legal en un complex residencial del municipi. Els fets van ocórrer passades les 10 de la nit quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents reben la cridada telefònica d’una persona que havia sigut convidada a una festa convocada a través de les xarxes socials. 

Després de les comprovacions pertinents, dues dotacions municipals es van presentar al lloc dels fets gràcies a la col·laboració i bona disposició del responsable de l’establiment. Els agents van accedir a l’interior on van comprovar la presència d’un total de 20 joves, dels quals van aconseguir identificar finalment a 7 homes d’entre 21 i 33 anys, donant-se la resta a la fugida. 

Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, “gràcies al treball de la Policia Local i a la col·laboració ciutadana, s’ha pogut evitar una celebració que haguera generat gran perjudici per als veïns del voltant a més de possibles contagis, al mateix temps que s’ha complit la llei i la normativa vigent enfront de la Covid-19”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*