La Policia Local de l’Eliana prepara un dispositiu especial per a aquests dies

Post també disponible en: Castellano

Els agents reforçaran la vigilància en els voltants del Metro per a evitar altercats juvenils. 

La regidoria de Seguretat Ciutadana posarà en marxa un dispositiu especial de la Policia Local per a aquests dies de festa, amb l’objectiu de previndre i dissuadir possibles altercats especialment entre la joventut. 

Per a això, comptarà amb la col·laboració d’altres Cossos de Seguretat de l’Estat com la Policia Nacional o la Guàrdia Civil per a coordinar aquesta operació, creant a més controls en els municipis d’origen dels i les joves que es reuneixen les vesprades del cap de setmana a l’Eliana.

Les tasques de prevenció inclouran la vigilància de les diferents estacions de metro de la localitat, per a evitar l’arribada en massa d’adolescents en resposta a possibles convocatòries per les xarxes socials que han produït diversos incidents en les últimes setmanes.

En aquest sentit el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha incidit en el civisme i en la necessitat de comptar amb el suport de les famílies per a controlar les activitats que realitzen els seus joves aquests dies i el compliment de la normativa anti-covid vigent, especialment en el qual haguera sigut el cap de setmana gran de les Falles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*