La regidoria de Benestar Social i Polítiques Inclusives de Bunyol informa d’una nova activitat en línia aquesta vesprada per part de l’Oficina de l’Acolliment Familiar

Post també disponible en: Castellano

Des de l’Oficina de l’Acolliment Familiar proposen una nova activitat en línia molt interessant, tant per a les persones que estan pensant a acollir, com si no. Tots els que estiguen interessats han d’enviar un mail o un missatge per Whatsapp.

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Buñol informa que des de l’Oficina de l’Acolliment Familiar proposen una nova activitat en línia molt interessant, tant per a les persones que estigueu pensant a acollir, com si no. L’Acolliment Familiar, com a recurs del Sistema Públic de Protecció a la Infància i a l’Adolescència, ve a reforçar les garanties d’un dels drets fonamentals de totes les xiquetes, xiquets i adolescent, El Dret a Créixer en Família, per a això, per descomptat, ha d’haver-hi una família on créixer.

Tres famílies acollidores de l’associació Afevac seran presents en aquesta xarrada en línia a les 18h per a informar dels tipus d’Acolliment Familiar i els suports amb els quals compten les famílies. 

Per a participar només has d’escriure un mail a inscripcion.webinar.acaronar@gmail.com indicant el teu nom, cognoms, telèfon i quin és el teu interés personal a assistir a la sessió. O, Si ho prefereixes, pots enviar un missatge de Whatsapp al número 650 49 95 71.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*