La regidoria de Sanitat de Bunyol aconsegueix que el SVB compte amb una zona exclusiva de descans remodelada per al personal en el Centre de Salut 

Post també disponible en: Castellano

Una de les prioritats del regidor de Sanitat de Bunyol, Ulisses Araujo, és gestionar les àrees de descans del SAMU i del SVB perquè romanguen en el municipi. 

Després de diverses reunions amb tots dos serveis, es van recollir incidències de totes dues àrees. Tenint en compte aquestes necessitats com l’establiment d’una zona fixa de descans en el Centre de Salut de Bunyol, el regidor va procedir a donar solucions amb l’ajuda de la Conselleria de Sanitat.
Després de la reunió amb aquest ens autonòmic, ja s’ha aconseguit l’espai fix per al Suport Vital Bàsic dins del Centre de Salut de Bunyol. Serà l’empresa del SVB qui de manera imminent es posarà en marxa per a condicionar i millorar un espai exclusiu per a ells. L’edil responsable de l’àrea, Ulisses Araujo, confirma que la Conselleria ha donat el vistiplau per al condicionament d’aquesta àrea, ja que la reversió de l’Hospital de Manises a un servei totalment públic és una realitat.
Definitivament el SVB tindrà eixe espai condicionat per al seu descans, millorant així aquest servei tan necessari per al poble de Bunyol i voltants. “Entorn del mes de maig es preveu que estiguen finalitzades les obres per a millorar una zona exclusiva per a ells, que els garantirà un millor descans i per tant un millor servei nocturn per a tota la comarca”, va ressenyar Araujo.
A més, a través dels pobles de la comarca també es treballarà amb Conselleria per a la concessió d’un altre servei d’ambulància que millore la rapidesa d’arribada als pobles de l’entorn. “Encara que serà difícil aconseguir-ho ja que a Bunyol comptem amb 24 hores assegurades (de 9 a 21h amb el SAMU, i de 21h a 9h amb el SVB) volem millorar cada dia més l’atenció sanitària de la nostra zona”, va finalitzar el regidor de Sanitat de Bunyol, Ulisses Araujo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*