La regidoria d’Educació de Bunyol informa que les activitats extraescolars d’Infantil i Primària es reprenc el proper 23 de febrer

Post també disponible en: Castellano

Les activitats extraescolars, organitzades per l’Ajuntament de Bunyol, s’emmarquen dins de la planificació anual de la regidoria i compten amb un ampli programa que es desenvolupa durant els tres trimestres de duració del curs escolar.

Així doncs, des de la regidoria d’Educació de Bunyol recorda les activitats durant el primer trimestre del curs 2020/2021 que es van dur a terme per diferents cursos. Durant el mes d’octubre es va realitzar al Teatre Montecarlo l’obra de teatre “Horta” de la companyia “L’Horta Teatre” per a l’alumnat de 3r de primària de Cervantes, Sant Lluís i Talaia, obra premiada com a millor espectacle infantil de les Arts Escèniques Valencianes 2019.

El mes de novembre va ser el torn de l’alumnat d’Infantil dels tres col·legis amb l’activitat de “Sabates Nous”, de la companyia “Tian Gombau / L’Home Dibuixat”. Premi FETEN 2019 a el millor espectacle de petit format i permio MAX 2020 a el millor espectacle infantil i familiar.

El primer trimestre va concloure amb l’activitat de la campanya de teatre en Anglès per a l’alumnat de 5è i 6è de primària amb la representació en el “Palau de la Música” de l’obra “The New Little Price” de la companyia “Fòrum Teatre i educació “. Aquestes obres en anglès compten amb material didàctic que s’envien als centres amb un mes d’antelació a la realització de l’obra perquè es pugui treballar a l’aula abans d’assistir a la funció i té per tant un alt valor didàctic.

Així mateix, les activitats programades per al segon i tercer trimestre arrencaran el proper 23 de febrer amb l’activitat per a l’alumnat d’infantil de “Pedra a Pedra” de la companyia “Tian Gombau / L’Home Dibuixat”. Aquesta obra es realitzarà en cada un dels centres.

Les activitats continuaran durant el mes de març amb la celebració del Dia de l’Arbre, activitat que es realitza tradicionalment durant el mes de febrer i que aquest any s’ha retardat amb motiu de la pandèmia. Les activitats previstes al voltant d’aquesta celebració consistiran en la repoblació d’arbres i arbustos al parc de l’Planell per part dels alumnes i les alumnes de 3r de primària dels tres col·legis de Bunyol ia diferència d’anys anteriors aquesta repoblació es durà a terme durant tres dies diferents i per col·legis. Així d’aquesta manera, el divendres 12 de març serà el torn de l’escola Talaia, continuarà el dilluns 15 de març amb el col·legi Sant Lluís i finalitzarà el dimarts 16 de març amb el col·legi Cervantes. Tot això es fa seguint els protocols covid per a aquest tipus d’activitats.

El programa d’activitats compta també amb una visita teatralitzada a el Castell de Bunyol amb la qual promocionar i donar a conèixer al nostre alumnat la història i característiques del nostre patrimoni històric d’una forma lúdica. En aquesta visita participarà l’alumnat de 4t de primària dels col·legis.

Finalment es posarà fi a les activitats en el mes de juny com a activitat de final de curs amb l’obra de teatre “Amic Frankie” al Teatre Montecarlo per a l’alumnat de 4t, 5è o 6è a triar per cada col·legi.

Des de la regidoria d’Educació seu edil Carles Xerri ha volgut posar en valor aquesta programació que es porta a terme any rere any i que ofereix un seguit d’activitats extraescolars culturals que tenen per objectiu el que el nostre alumnat adquireixi coneixements des d’una perspectiva que combina el lúdic i el pedagògic. Tot això a través fonamentalment de la promoció de les arts escèniques tant amb l’assistència als teatres del nostre municipi com amb formats més petits en sala o en els propis col·legis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*