La regidoria d’Esports de Bunyol organitza un “Estiu Esportiu” durant el mes d’agost

Post també disponible en: Castellano

Les activitats tindran lloc del 3 al 23 d’agost i es desenrotllaran respectant i complint totes les mesures de seguretat

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol ha organitzat diverses activitats al llarg del mes d’agost sota el títol: “Estiu Esportiu”. Les activitats es desenvoluparan des del 3 a l’23 d’agost. I com assenyala el regidor d’Esports, Manuel Serra “es duran a terme complint i respectant totes les mesures de seguretat i higiene per evitar qualsevol tipus de contagi”.

Les activitats començaran el dia 3 d’agost amb un “agost Esportiu Handbol 2020”. El Club Handbol Bunyol ha organitzat una xicoteta escola d’estiu únicament d’handbol, que va dirigida a les xiquetes i xiquets de 1r a 6è de primària, fins a l’any 2008. L’objectiu és que els més petits de la casa facen esport i coneguen més de prop l’handbol. A més, els entrenaments es realitzaran per monitors titulats i inclouran també activitats a l’aire lliure i amb la natura. L’horari d’aquesta escola és de 9: 30h a 13: 30h de dilluns a divendres i s’estendrà fins al 14 de juliol. La data límit per inscriure és el 31 de juliol o fins a completar aforament, ja que aquest serà reduït per mantenir i conservar les mesures de seguretat necessàries. Els formularis per apuntar-se podran trobar al facebook de el Club Handbol Bunyol o al Pavelló Municipal “El Planell”. El preu per una setmana és de 40 € i per les dues de 70 €.

D’altra banda, el 27 de juliol comença el LVII Trofeu de Frontenis Esportiu Bunyol. També respectant les mesures de seguretat i higiene, aquest torneig és un dels de més arrelament en la població quan arriba l’estiu. Es participarà en categoria única, encara que hi haurà competició masculina, femenina i mixta. El preu d’inscripció és de 10 € i això dóna dret a participar en diverses categories alhora. El termini acaba el 24 de juliol i cal cridar als següents telèfons: 679.465.462 o 654.800 707. A més, el divendres 14 d’agost es disputaran les semifinals masculines i la final de l’torneig mixt. Mentre que el dilluns 17 d’agost es va jugaran la final masculina i femenina.

Ja el dilluns 17 d’agost, el Club de Tennis Bunyol ha preparat la IV Jornada “Tie-Break”. Començarà a les 18h i podran participar jugadores i jugadors a partir de 14 anys. El sorteig per al torneig es realitzarà aquest mateix dia. Les inscripcions es poden fer a través de Facebook de el Club de Tennis de Bunyol o al Pavelló Municipal a través del telèfon 655.774.598.

Finalment, el Club Correores Bunyol ha organitzat la II Quedada Nocturna. Serà el dijous 20 d’agost a les 22h i l’aforament serà limitat per les mesures de prevenció contra el COVID-19. L’edat mínima per participar és de 12 anys. El recorregut que es realitzarà serà de 8 quilòmetres i serà necessari portar avituallament, calçat còmode, llum o llanterna, un poc de menjar i, sobretot, mascareta. Per inscriure es pot contactar amb el Facebook dels “Correores Bunyol” o cridant al telèfon 699 96 93 16.

També el Club de Correores Bunyol ha preparat per al matí del 23 d’agost un “Entrenament running de Clubs”. El club bunyolense es donarà cita a les 7,30h del matí amb clubs de localitats veïnes, com: Marjana Chiva, Alborache Runners, CA Cheste, CA Utiel i CA Riu València. L’objectiu és realitzar part de recorregut del Trail de Bunyol i completar una jornada d’entrenament.

Totes les activitats han estat preparades pels clubs i han comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol. L’edil, Manuel Serra ha destacat “l’esforç dels diferents col·lectius per organitzar aquest tipus d’activitats, tenint en compte els temps que corren”. El regidor afegeix que “la intenció de la Regidoria i de l’Ajuntament és donar suport en tot moment aquest tipus d’iniciatives per aprofitar al màxim les limitades accions que es poden realitzar, ja que busquem que el poble i els esportistes no es queden sense esport aquest estiu “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*