La Sala Raga del Molino Galà de Bunyol alberga la presentació oficial del Documental dels 35 anys de construcció de l’Auditori de Sant Lluís

Post també disponible en: Castellano

Amb un aforament complet i presència de tots els que han participat en el documental es va projectar la cinta rebent unes crítiques immillorables.

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Bunyol va presentar ahir el documental “Coses nostres” – 35 anys de l’Auditori Municipal de Sant Lluís a la Sala Raga del Molino Galà. Aquest treball audiovisual ha sigut confeccionat des del principi fins al final per l’equip de Ràdio Bunyol TV. 
Després d’un ingent treball de documentació i entrevistes coordinat per la periodista de Ràdio Bunyol TV, Pilar Criado, tots ja poden gaudir del treball audiovisual que reflecteix i detalla com va ser la seua construcció, el seu llegat i el futur que li ofereix. Tots els que han format part d’aquest documental, professionals de la ràdio municipal, familiars, amics i enamorats d’aquesta infraestructura i de la música de bandes van ser presents en la presentació. 
Manuel Sierra, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, juntament amb la periodista que ha coordinat aquest documental, Pilar Criado, van agrair la presència de tots a la Sala Raga, a més de comptar l’elaboració i treball d’aquest documental, que amb tant de gust i manyaga s’ha realitzat. Encara que amb escassos mitjans però amb un excel·lent treball final. Ara ja tots poden gaudir d’ell tantes vegades com ho desitgen com document històric de tot el que va esdevindre en aqueixos anys i de la realitat d’un auditori a l’aire lliure que és l’enveja de tots els municipis i ciutats espanyoles. En el canal de Youtube de Ràdio Bunyol TV poden veure’l. La duració és d’una hora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*