La Unió de Llíria actuarà la segona, ‘El Litre’ la tercera i ‘Els Lletjos’ els cinquens en el pròxim Certamen de Bandes de Música Ciutat de València

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana s’ha fet públic l’ordre en el qual actuaran dins de les diferents seccions les bandes de música participants en la 36 edició del Certamen de Bandes de Música Ciutat de València (CIBM). El sorteig ha oferit que la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria actue la segona; la del Centre Instructiu Musical “L’Armònica” de Bunyol en tercer lloc; mentre que la de la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol ho farà en cinqué i últim lloc tancant així la Secció d’Honor d’aquest prestigiós certamen musical.

El sorteig del CIBM, que ha tingut lloc en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València, ha oferit a més que la banda de l’Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó (Castelló) siga la primera a actuar dins de la Secció d’Honor, que completarà la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, que actuarà en quart lloc.

Des de la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria, que acudirà al certamen conduïda pel seu director titular, Vicent Balaguer, han manifestat que la Junta Directiva “ha pres una decisió molt meditada, conscient de la transcendència social i musical que té participar en un Certamen de València. La Unió sempre hem sigut una societat molt competitiva, participant en nombrosos certàmens musicals. Creiem que ha arribat el moment, després d’un parèntesi, de tornar al tradicional Certamen Internacional de Bandes de Música de València. Anem amb tota la il·lusió de guanyar”. 

Per part seua, des de la junta directiva del CIM “L’Armònica” de Bunyol, ‘El Litre, han assegurat que és “un honor per a la nostra societat musical formar part de la distingida Secció d’Honor, la celebració del qual està programada per al 21 de juliol. Sota la direcció artística del nostre director Saül Gómez Soler, la banda es prepara amb cura i dedicació per a oferir una actuació de la més alta qualitat. Aquest esdeveniment, de reconeixement internacional, brinda a la nostra societat l’oportunitat de demostrar el talent i la dedicació dels nostres músics”.

Per part de la SM “L’Artística”, ‘Els Lletjos’, han recordat “que tant els músics, com el director titular, Mario Ortuño Gelardo, així com la directiva, estem desitjant que arribe el moment de posar tot el nostre art sobre l’escenari. Ens esperen mesos de molta faena i dedicació al costat dels nostres músics i esperem comptar amb tot el vostre suport”, han finalitzat des de la directiva.

L’ordre de participació en la Secció d’Honor del CIBM que tindrà lloc el 21 de juliol d’enguany serà, per tant:

  1. Ateneo Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó (Castelló).
  2. Banda Simfònica Unió Musical de Llíria (València).
  3. Centro Instructivo Musical La Armónica de Buñol (València).
  4. Sociedad Instructiva Unión Musical de Tavernes de la Valldigna (València).
  5. Sociedad Musical La Artística de Buñol (València).
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*