La UPCCA de Xest finalitza el primer trimestre escolar amb els objectius complits

Post també disponible en: Castellano

Durant aquest primer trimestre escolar la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), dependent de la regidoria de Sanitat, ha dut a terme diverses sessions preventives emmarcades en el projecte Convivim a Internet.

Aquesta acció s’ha realitzat en els col·legis Sant Josep de la Muntanya i CEIP Ana Lluch, amb alumnat de 5è i 6è de Primària “i ha finalitzat amb èxit”, segons assegura la dinamitzadora de el projecte i responsable de la Unitat a Xest, Sara Arjona . “Durant les sessions s’ha sensibilitzat a l’alumnat sobre els perills existents a la Xarxa: addicció, sexting, grooming, ciberbullying, privacitat, estafes i mentides a Internet, entre d’altres. El projecte continuarà després de les vacances de Nadal en els cursos de 5è i 6è de Primària de CEIP Francisco Giner dels Rius i de 5è de Primària del CEIP Ana Lluch “.

A través d’exposicions i amb el suport de el projecte Sé Genial a Internet, creat per Google en col·laboració amb la Coalició per a una Internet segura (iKeepSafe.org), en les sessions l’alumnat ha interioritzat les habilitats necessàries per preservar la seva seguretat i actuar amb intel·ligència en línia.

“A més, la UPCCA continuarà amb la prevenció d’addicció a videojocs en cursos inferiors, en 3r i 4t de Primària de l’escola Sant Josep de la Muntanya, i amb el projecte Som Emocionals en el CEE Mare de Déu de l’Esperança i al CEIP Francisco Giner dels Rius “, ha apuntat Arjona.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*