L’actriu valenciana Rosana Pastor assisteix a l’acte de clausura del Festival Viure de Cinema de Bunyol en l’homenatge a Berlanga

Post també disponible en: Castellano

Rosana Pastor, actriu, directora i política valenciana, ha sigut nomenada Comissionada per la Generalitat Valenciana, dels actes amb motiu del centenari del naixement de Luis García Berlanga que s’estan succeint en tota la Comunitat Valenciana. 

Dijous passat 17 de juny va tindre lloc la clausura del Festival “Viure de Cinema” de Buñol amb un xicotet homenatge a la celebració de l’any Berlanga, en els 100 anys des del seu naixement. En l’acte, que va tindre lloc en el Teatre Montecarlo a partir de les 20h, va ser present l’actriu, directora i política valenciana Rosana Pastor, Comissionada per la Generalitat Valenciana d’aquesta efemèrides.
Abans d’assistir a la projecció de la pel·lícula “El Botxí” de Luis García Berlanga, va ser a l’Ajuntament signant el Llibre d’Honor, en presència de Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, Juan Luis Pallás, regidor de Cultura del Conisistorio, i Carles Xerri, edil de Benestar Social, Educació i Polítiques Inclusives de la localitat. 
Després d’això va dir unes breus i sentides paraules cap a Buñol, cap a les seues gents i el seu Ajuntament. L’acte va ser tot un èxit de públic.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*