L’afició triarà el cartell del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

Post també disponible en: Castellano

 

El Circuit Ricardo Tormo ha convocat l’afició del motociclisme per a triar el cartell anunciador del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que se celebrarà a Cheste del 15 al 17 de novembre.

Els organitzadors ofereixen tres opcions perquè els aficionats i aficionades trien la que més els agrade per mitjà d’un senzill formulari en la pàgina web del traçat valencià.

Els pilots Alex Rins, Marc Márquez, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso, últim guanyador al Circuit, són els protagonistes en les diferents opcions que tenen elements gràfics comuns com logotips i informació rellevant de l’esdeveniment.

Entre qui participe en l’elecció, que es tancarà el 5 de setembre, es durà a terme un sorteig amb tres premis: dues entrades de llotja VIP, dues entrades de tribuna de boxs i altres dues entrades de tribuna groga. El Circuit anunciarà els guanyadors durant el 6 de setembre.

El cartell oficial del gran premi serveix per a anunciar l’esdeveniment i com a base de la creativitat d’altres aplicacions tant en paper com en suports digitals.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana celebra aquesta temporada la seua 21a edició i tancarà el Campionat del Món de Motociclisme els dies 15, 16 i 17 de novembre al Circuit Ricardo Tormo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*