L’Ajuntament de Benaguasil aconsegueix una ajuda de més de 140.000 euros per a modernitzar el polígon “La Pila”

Post també disponible en: Castellano

Aquesta subvenció suposarà la millora i modernització d’aquesta àrea industrial a través de la dotació de millors infraestructures i serveis.

El projecte contempla millores en la vigilància, la mobilitat sostenible, la seguretat viària i l’eficiència energètica, entre altres.

Benaguasil iniciarà la modernització del Polígon Industrial La Pila en els pròxims mesos, arran de l’ajuda de 148.000 euros rebuda de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) per a millorar, ampliar i modernitzar les infraestructures i serveis d’àrees industrials. 

Les actuacions a executar són la millora de l’enllumenat públic mitjançant mesures d’eficiència energètica o energies renovables. La creació d’un circuit tancat de cambres connectades amb la Policia Local i la millora de les zones verdes i una zona biosaludable dotada d’un circuit amb elements per a la pràctica de diferents exercicis per a adults seran també dos de les aportacions d’aquestes ajudes per a modernitzar i ampliar la seguretat d’aquesta àrea industrial.
Un altre dels objectius que possibilitarà aquesta subvenció serà la instal·lació de senyalística i la identificació de carrers, a més d’actuacions per a millorar l’accés i la mobilitat dels treballadors a les diferents empreses amb la incorporació d’un carril bici. 

El regidor d’Urbanisme Pedro Peris ha assenyalat que “aquesta ajuda ens permetrà adaptar i actualitzar aquesta àrea industrial a les necessitats actuals i atraure noves empreses, així com augmentar els nivells de seguretat, fomentar la sostenibilitat i l’estalvi energètic i procurar la màxima accessibilitat i mobilitat dels usuaris a aquest enclavament industrial que és una peça clau en el desenvolupament de Benaguasil i es configura com a important motor econòmic i generador d’ús de la població”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*