L’Ajuntament de Benaguasil llança una nova proposta d’activitat física a l’aire lliure

Post també disponible en: Castellano

“Salut al teu barri” pretén acostar a la població la pràctica esportiva als parcs i jardins de Benaguasil

L’Ajuntament de Benaguasil està desenvolupant el programa municipal “Salut al teu barri” per a promoure l’activitat física i els hàbits de vida saludables entre la població a través de la pràctica esportiva en parcs i jardins.
Es tracta d’una sèrie de sessions gratuïtes que es duen a terme els dissabtes al matí, cada setmana en una ubicació diferent, per a acostar l’exercici físic a tots els barris i que puguen accedir al programa la majoria de persones. 
L’activitat, dirigida per un monitor, està oberta a participants de totes les edats i es troba emmarcada en el programa per a fomentar la pràctica esportiva a l’aire lliure de la regidoria d’Esports. En aquest sentit Rubén Araque, regidor d’Esports, explica que “es tracta d’una activitat que s’impartirà durant 9 setmanes i que està orientada a la promoció de l’activitat física a l’aire lliure amb l’objectiu de contribuir a millorar la salut de la ciutadania”. 
El programa que va donar inici el passat 17 d’abril inclou els parcs i zones verdes de l’Avinguda de Montiel, antiga estació de tren, Topairet, el Pilar, Avinguda Diputació, Vall de Montiel, parc del Cementeri i Merendill;, i es duu a terme amb totes les mesures higièniques i de seguretat, mitjançant la desinfecció de material i mans, distància de seguretat i ús de la màscara. 
Les persones interessades a participar poden formalitzar la inscripció a l’Ajuntament o a través de l’email poliesportiu@benaguasil.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*