L’Ajuntament de Benaguasil presenta la iniciativa del seu Pla Estratègic Municipal

Post també disponible en: Castellano

Aquest projecte suposarà una anàlisi de la situació municipal en matèria de planificació i estratègia sectorial en el marc de l’Agenda 2030
Per a la presentació del PEM s’ha convidat a funcionariat i grups polítics municipals

15 març 21.- L’Ajuntament de Benaguasil ha dut a terme la presentació del Pla Estratègic Municipal per a aportar informació del projecte al funcionariat i als diferents grups polítics que conformen la Corporació Municipal.
Aquesta projecte, que es troba dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, respon a la triple necessitat organitzacional, de reconeixement social i de planificació estratègica que requereix l’administració local.
En paraules del regidor de Govern obert, Comunicació, Modenización administrativa i Projectes Europeus, Stephane Soriano: «Amb aquesta iniciativa volem aconseguir un municipi més inclusiu i amb majors oportunitats en el marc europeu».
Aquesta important acció municipal pretén impulsar un Pla Estratègic per a Benaguasil a través d’enquestes socials i al funcionariat. De la mateixa forma, el projecte pretén tindre en compte a totes les parts del municipi, per la qual cosa es realitzarà un procés participatiu amb la ciutadania, associacions i teixit productiu de la localitat. Amb tot això, es pretén realitzar una radiografia de la situació municipal per a poder elaborar una estratègia local emmarcada amb els projectes europeus que està implementant l’equip de govern. 
L’alcalde del municipi, Ximo Segarra, ha assenyalat que “tots els ajuntaments tenen l’obligació de desenvolupar una planificació estratègica per a afrontar els reptes que se’ns presenten com a societat, així com per a aconseguir les infraestructures i benestar que la població de Benaguasil es mereix ara i en el futur», afirma.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*