L’Ajuntament de Bunyol cedeix la Finca de l’Coronel d’Millars al Campus Diversia

Post també disponible en: Castellano

El consistori buñolense ha signat un acord amb l’Associació AMICA mitjançant el qual s’incorporarà la Finca de l’Coronel d’Millars al Campus Diversia.

A la reunió van estar presents Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol; Rafael Pérez, primer tinent d’alcalde; Mercès de l’Hoyo, presidenta de l’Associació AMICA; i Tomàs Castillo, director general. Amb la signatura d’aquest acord, s’incorpora la Finca de l’Coronel d’Millars a el projecte Campus Diversia, que preveu la contractació de 18 persones amb discapacitat de la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva, perquè puguin formar-se i treballar en un allotjament rural prestant serveis a la ciutadania, l’epicentre serà la Paridera de Millars a Iàtova.

El Campus Diversia, impulsat per l’Associació AMICA com a beneficiari coordinador, és un projecte a llarg termini amb una inversió de quatre milions d’euros que tindrà repercussions indirectes en tota la comarca i en el qual es preveu la generació de models de gestió territorial sostenible replicables. El Campus rehabilitarà i mantindrà la Finca Millars de Iàtova així com la Finca de Coronel per poder realitzar la seua activitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*