L’Ajuntament de Bunyol es reuneix amb els equips redactors dels projectes de reforma de Normes Subsidiàries i de Catàleg de Béns i Espais Protegits 

Post també disponible en: Castellano

Una nova reunió que va tindre lloc ahir a l’Ajuntament de Bunyol amb els dos equips redactors dels projectes de Normes Subsidiàries i de Catàleg de Béns i Espais Protegits. Va ser present el primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Bunyol, Rafa Pérez. 

En aquesta reunió el primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme, Rafa Pérez, va estar acompanyat de la Secretària de l’Ajuntament, Remedios Abasolo, i tècnics municipals, a més de les dues assessories que estan duent a terme els projectes de Redacció de Normes Subsidiàries i de Catàleg de Béns i Espais Protegits de Bunyol.  

L’edil d’Urbanisme confirma les bones sensacions que per part de tot l’equip tècnic del Consistori perceben de totes dues empreses per la rapidesa i eficiència en el seu treball, “perquè tots entenem que cal fer-ho ràpid però de manera correcta amb la finalitat que siguen dues eines que puguen utilitzar-se els pròxims 30 o 40 anys, encara que sabem que els temps d’execució i finalització de tots dos projectes són llargs”.

Rafa Pérez confirma que porten uns dos mesos d’avançament de treball, “encara que es preveu que tots dos projectes, que eren objectius des de principis de legislatura, no estiguen finalitzats abans de tres anys”. En tal cas, assegura el primer Tinent d’Alcalde, tota empresa que desitge instal·lar-se en alguna zona del nostre terme, l’Ajuntament té els mecanismes suficients per a assegurar-li tots els tràmits burocràtics legals, encara que sí que és cert que amb la redacció de les Normes Subsidiàries completes aqueixos temps s’acurtaran més burocràticament”.

En qualsevol cas aquest Ajuntament en el ple de desembre va aprovar la instal·lació d’una empresa i pot fer-ho per a futures. “Volem assentar unes bases correctes, amb les quals treballar en el futur i tindre redactat el Bunyol que volem ara i en el futur”, va assenyalar el regidor del ram.

Ahir es van posar sobre la taula punts comuns que defineixen tots dos projectes, que han de tractar-se i fer-se correctament. Així va declarar Rafa Pérez després d’aquesta reunió celebrada a l’Ajuntament de Bunyol ahir dijous 12 de gener. 

Per part del catàleg de Béns i Espais Protegits també s’establiran unes bases i zones que comptaran amb una especial protecció paratges, zones urbanístiques o béns. “Són equips molt solvents dels quals tot l’equip tècnic de l’Ajuntament està molt satisfet pel seu treball, la seua eficiència i qualitat en el treball exercit fins ara, reduint els temps al màxim”, finalitza Pérez, l’edil d’Urbanisme i primer Tinent d’Alcalde de Bunyol. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*