L’Ajuntament de Requena potència el turisme local

Post també disponible en: Castellano

“Hui, 27 de setembre, celebrem el Dia Internacional del Turisme. Des de l’Ajuntament de Requena continuem treballant perquè el turisme tinga cada dia més pes a la nostra ciutat”, afirmen des del consistori requenense. 
“Hui, celebrant aquesta data tan destacada, volem començar una nova etapa: Hem creat un perfil en Instagram i en Tiktok dedicat al Turisme a Requena. Des d’aquests canals volem treballar en la promoció de la nostra ciutat. A més, cal destacar que tenim tres noves rutes turístiques per als nostres visitants i a més hem habilitat una pàgina web de turisme”, afigen.
“Continuem treballant per a aconseguir que el visitant que tria Requena, s’emporten un bon sabor de boca i pense el dia en què tornarà”, manifesten les fonts.
Des de l’Ajuntament donen les gràcies “a tots i cadascun dels empleats del departament de turisme del consistori, pel seu esforç i dedicació. També agraeixen a totes les empreses que han col·laborat per a promocionar Requena per cada racó del món”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*