L’Ajuntament de Xest habilita un servei amb Creu Roja per a traslladar a votar a les persones amb dificultats

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Serveis Interns, a càrrec de Rosalina Zanón, s’ha coordinat amb Creu Roja Xest per a facilitar el trasllat per a votar, diumenge que ve 23 de juliol, a les persones majors o amb mobilitat reduïda. Per a això les persones interessades poden cridar o enviar WhatsApp al 678 55 02 09 fins dissabte que ve a les 14.00 i donar les seues dades de contacte (nom, cognom i adreça), així com el col·legi electoral que els correspon. L’equip que realitzarà els trasllats, integrat per dos voluntaris, comptarà amb un cotxe no adaptat i una cadira de rodes, per la qual cosa els i les sol·licitants que no puguen accedir al vehicle seran acompanyats a peu.

Aire condicionat en les meses electorals

Diumenge que ve l’Ajuntament disposarà d’un aparell d’aire condicionat en cadascuna de les onze meses electorals davant les altes temperatures previstes. 

“L’objectiu d’aquestes accions és que la ciutadania puga exercir el seu dret al vot en les millors condicions, facilitant el trasllat a les persones amb dificultats i oferint el màxim confort tèrmic en les meses electorals davant l’actual onada de calor”, ha declarat l’alcalde, José Morell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*