L’Ajuntament de Xest instal·la un punt violeta per informar i sensibilitzar sobre la violència de gènere aquest cap de setmana

Los eventos multitudinarios de Cheste contarán con un “Punto Violeta”.
Los eventos multitudinarios de Cheste contarán con un “Punto Violeta”.

Post també disponible en: Castellano

Coincidint amb la celebració de l’GP de Motociclisme, la plaça II República de Xest compte durant aquest cap de setmana amb un Punt Violeta per intervenir davant les possibles situacions de violència masclista, en coordinació amb les forces de seguretat, així com per informar i sensibilitzar sobre la violència de gènere a les persones que visitin la localitat.
“La nostra idea és que aquest punt estigui funcionant durant divendres, dissabte i diumenge; ja que, malauradament, en esdeveniments on l’aglomeració de persones és molt alta solen donar-se situacions de violència de gènere i violència sexual contra les dones “, ha comunicat Talia Roselló, regidora de Seguretat i encarregada de l’organització de la celebració de l’GP de Motociclisme dins el municipi. “Tant des de la regidoria d’Igualtat, a càrrec de Raúl Mota, com des de la de Seguretat, volem posar l’accent en la prevenció d’aquest tipus d’agressions perquè tots i totes puguem gaudir de l’esdeveniment de forma segura”.
D’altra banda, la regidora ha informat que la Policia Local comptarà durant aquest cap de setmana, amb un 40% de dones entre els seus efectius. “Pretenem que hi hagi la màxima paritat en tots els àmbits i per això volem ressaltar que gairebé la meitat de policies que treballaran durant aquest cap de setmana a Cheste seran dones”, ha subratllat Roselló.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*