L’Ajuntament de Xest repartirà 15.000 màscares tipus FFP2 a la població

Post també disponible en: Castellano

A partir de l’11 de gener, els veïns i veïnes de Xest podran arreplegar les seues màscares en l’oficina de Turisme, mostrant la seua DNI i indicant el seu domicili; més avant hi haurà una altra entrega de 15.000 unitats

Des de la Regidoria de Serveis s’ha informat que dilluns que ve, 11 de gener, començarà el repartiment de 15.000 màscares de tipus FFP2 per a la població a l’oficina de Turisme, en horari de dilluns a divendres, de 9:00 a 14: 00 i dimarts de 17:00 a 19:00.

Segons ha anunciat el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro, cada habitatge rebrà cinc mascaretes. “Aquest cop, hem preferit que les persones es presentin amb el seu carnet d’identitat i recullen personalment les mascaretes a l’oficina de turisme, mostrant el seu DNI i indicant el seu domicili, ja que en l’anterior ocasió va haver-hi casos en què algunes màscares van ser robades de les bústies “, explica el regidor.

Totes aquelles persones que vagin a recollir les mascaretes en nom d’altres, han de lliurar una autorització en la qual consti el nombre de el DNI i la signatura del ciutadà o la ciutadana a la qual representen.

“Aquesta acció sorgeix gràcies a l’aprovació de la proposta que vaig presentar en l’anterior ple per modificar una partida que no s’anava a gastar, a causa de la situació de pandèmia”, ha declarat Guijarro. “Per això, i davant l’augment de contagis a Xest, vaig decidir plantejar la inversió d’aquests diners en la compra de màscares, ja que la població és molt vulnerable al contagi ia hores d’ara les administracions públiques hem d’ajudar el màxim possible. Per ara es repartiran 15.000 unitats i més endavant hi haurà un segon lliurament de la mateixa quantitat “.

Crida a la responsabilitat

El regidor també ha recordat la importància de complir les normes i mantenir les mesures de seguretat i higiene per reduir els contagis en la població. “Insisteixo a la població en què es tingue la màxima responsabilitat per poder frenar l’escalada de contagis a Xest. Cal seguir evitant el contacte social, i en cas d’originar-, que es facen complint les recomanacions”, apunta.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*